17.11.2016

Hei verden. Nå er det fryktelig lenge siden jeg i det hele tatt har tenkt på denne bloggen, men jeg hadde plutselig litt jeg ville få ut. Jeg begynte å skrive dette i en status på facebook, men det ble plutselig veldig langt og jeg følte at det heller ville passe inn her.

Herregud. Folk nå for tiden kan bare si hva de er så er de det. "Jeg vil være en hund", "jeg vil være en katt", "jeg er en baby", ja så er du plutselig det. Jeg forstår at folk vil bytte kjønn, men jeg forstår ikke hvorfor vi trenger å finne opp et nytt kjønn fordi noen der ute ikke vil være gutt eller jente, eller ikke kjenner seg igjen i noen av kjønnene. Det her begynner bare å bli ganske forvirrende.

Enten er du gutt eller så er du jente, og om du vil bytte så skal det være greit. Dette er selvfølgelig bare min mening, men er det nødvendig å dikte opp et nytt kjønn som egentlig ikke er noen ting? Det er jo kjønnsorganene dine som definerer hva du kroppslig sett er, og om ikke det lenger kan definere hva du er, så begynner denne verden å bli merkelig og forvirrende. USA har vel for ikke så lenge siden godkjent "nonbinary" som et lovlig kjønn, og om det skjer her i Norge så ville det teknisk sett ikke påvirket meg i sånn veldig stor grad egentlig, men jeg forstår bare ikke nødvendigheten i å kategorisere seg i et kjønn som ikke finnes som nå har blitt "skapt" av mennesker. Det er vel ikke så fryktelig mange der ute som føler at de ikke er noen kjønn? Eller kjenner dere noen? Mulig jeg er helt på jordet, jeg bare lufter hodet. Jeg sier ikke at jeg er imot at folk skal få lov til dette, det angår ikke meg uansett, jeg forstår bare ikke hvordan dette kan være et behov. Det er noe som jeg aldri har tenkt over at noen kan føle. Jeg kommer ikke til å gå i noen tog for dette, men dere må gjerne gjøre det dere. Det er et fritt land... sies det. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits