Her blir'e båt

Hei, knøttlille potetnorge. Her sitter jeg da, en passe fornøyd ung herre iført en slitt joggebukse og mors gamle t-skjorte som det er bilde av en dverg på. Så står det "gressvik aldershjem" på ryggen. Til dere som er opptatt av mote, så tenkte jeg jo at det var på sin plass at jeg fortalte hva jeg hadde på meg. Nevnte jeg at det er høl i ræva på joggebuksa? Det kan ha en sammenheng med at jeg hadde kraftig magesår i 2012, og da hadde jeg på meg den joggebuksen ganske mye (håper ingen tror at jeg mener det)

Over til noe annet. Til onsdag skal vi på en god gammeldags rølpetur med danskebåten. Frem og tilbake til Danmark på ett døgn, og gjett om vi alle gleder oss. Vi er da 6 rølpeglade venner som har planer om å tomspise buffèten for både kjøtt, kaker og øl! Du leste riktig, buffèten rommer også alt-du-kan-drikke-ØL i 1,5 time. Det vil si at personell, familier og andre kryp på denna båten kommer til å se 6 møkkdrita ungdom sånn ca. en halvtime inni forretten. Så må vi vel få skaffet oss kjøtt og saustette vesker som vi kan hamstre med oss mat fra buffèten ned i lugarene. Greit å ha noe å tygge på like før vi sovner etter en hei dundrende fyllekveld. Hvis noen fra danskebåten leser dette, så bare tulla jeg. Eller gjorde jeg egentlig det?De to forrige gangene vi var ombord på dette luxus cruiset, endte det ikke veldig bra. Første gang: tror jeg noen putta en pille i drinken min. Da snakker vi ikke doc, IFA eller stupedame. Men hva kan man vel forvente seg når man hopper på båten når det er gay cruise. Jævla homser ass...Hadde lagt igjen mokasinene mine på lugaren og danset barfotet på bardisken og våknet opp med boksern i trynet mitt dagen etter. Heldigvis i en tom lugar. Andre gangen: ble jeg forvekslet med en annen og slått ned, kvelt og brekt et ribbein på. Så må denne gangen bli litt mindre ekstrem og mer human mot meg. Alle gode ting er jo tre, og dette er tross alt den tredje gangen. En ting som er litt gøy er at jeg skal på danskebåten med svogerne mine og bruttærn neste månede også, så jeg og bruttærn er et par riktige gjengangere. Han skal være med på onsdag også, vel og merke.   Det skal sies at disse glassene tilhører kun tre personer. Siste mann på enden der hadde kun ett glass fordi han var bare en random, gammel mann med rosa hår som vi spurte om ville spise med oss fordi han satt alene. Resten av bordet er like fult. Utrolig hva vi får glugga i oss på 1,5 time!

Jeg skal ta litt bilder og kanskje litt film, så skal dere få oppleve litt av den kommende turen dere også. Nå sier jeg god natt. 

Ingen kommentarer

15.10.2014 kl.16:43

Gleder meg 😁✌️

Skriv en ny kommentar

hits