Tilbake på bloggfronten

Ja, da var jeg tilbake igjen. Akkurat for øyeblikket sitter jeg og irriterer meg over den vitaminbjørnreklamen som kommer hver jævla gang jeg setter på en film fra youtube. Brenn! Neida, herre min. Jeg er egentlig ikke så sur altså, jeg er bare røyksugen. Jeg er tom for røyk og det er langt til butikken. Jeg er i Fredrikstad på besøk hos mamma i dag, og her er det 15 minutter å gå til nærmeste butikk. Blir litt bortskjemt av å bo i Oslo merker jeg. Der har jeg døgnåpen bunnpris rett utenfor døren som er oppe man-søn året rundt. Det er helt fantastisk!

Følte for å stå på en stol å ta bilde denne gangen.

Nå har jeg drukket så mange kopper med kaffe at jeg skjelver litt. Som dere ser har jeg på meg den gamle kommunegensern til mamma, hvis dere fashioninteresserte lurte lissom.Så ligger jeg henslengt i so-faen og ser på et litt grisete program.

6 kommentarer

Cecilie

06.11.2013 kl.16:41

Har ikke fått lest innlegget enda, men yey Robin er tilbake :D

Dubfan!

06.11.2013 kl.19:16

Hei!

kan du lage flere duber? det er mange duber på youtube, men ingen er så bra som dine! ler like mye hver gang! xD

Alice

06.11.2013 kl.21:13

Hei du!:) Dette er sikkert et merkelig spørsmål, men jeg spør deg likevel:

Du har ikke mulighet for å få lagt ut askepott dubben, og mummitroll dubben din(vanne vanne vanne vanne) på andre steder enn youtube? Har lagt merke til at youtube(om ikke du selv har gjort det) har fjernet de, noe jeg synes er utrolig trist! Skulle gjort en del for å få sett de igjen.

Mvh lille meg! :)

Sofie

08.11.2013 kl.20:50

Herlig å se at du og vittigheten din fremdeles er i live :)

Du bør forresten skaffe deg en adblock på pcen, da slipper du irriterende reklamer av noen som helst slag før youtube videoer.

Elise

13.11.2013 kl.16:11

YEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!

hans

12.10.2014 kl.20:55

Vet det er et litt gammelt innlegg, men hvor i alle dager fikk du tak i den koppen?

Skriv en ny kommentar

hits