Ikke trygt å bo her

Hei kjære lesere. Nå kan jeg berette dere at jeg har brukket et bein i kroppen som jeg håpet jeg aldri kom til å brekke. Jeg har en liste på tre ting som jeg absolutt har spæder for å brekke. Det er nesen(på første plass), et ribbein (på andre plass) og en av lilletærne (på tredje plass).Jeg klarte da å brekke et ribbein på lørdagen som var. Vi var på en bar som heter Star Gate på Grønland, en nokså rølpete pub hvor langhåra gamlinger sitter døgnet rundt og sløser bort trygden sin på pils. Da vi dro nesen inn var det heldigvis litt ungt blod der inne også, men hvem skulle tro at man skulle gå ut derfra igjen med et brukket ribbein? Etter å ha vært der en liten stund skulle jeg reise meg for å kjøpe en ny runde i baren, men på vei opp kom rompa mi til å skubbe borti ølen til en fremmet sinnatagg. Jeg forsto ikke med det første at jeg hadde veltet den og før jeg visste ordet av det hadde jeg blitt dyttet over ende slik av jeg veltet over noen stoler og deiset i bakken med trynet først. Resten av historien husker jeg ikke, den har jeg kun blitt fortalt i ettertid. En venninne av min kjære Simen (Lisa) hadde reist seg opp i sinne og blitt dyttet i bakken kun få sekunder etter meg selv. Så reiste det seg en fremmed negerdame fra et annet bord som reagerte på en skikkelig afroamerikansk måte mot den dumme dytteren. Heldigvis ble dytteren kastet ut av puben, men det gjør ikke opp for de seks ukene det kommer til å ta for beinet mitt å gro.   Smertene kom ikke sånn ordentlig før for et par dager siden, så jeg tok turen til legevakten og fikk beskjed om at jeg hadde ribbeinsbrudd. Fy ass, har så lyst til å saksøke han, men jeg husker ikke hvordan han så ut. 

For dere som lurer på hvordan det er å ha et brukket ribbein, så er det ikke så deilig. Må sitte rett i ryggen hele tiden og det er faktisk mer behagelig å stå enn å ligge, fordi man finner aldri noen stilling man klarer å ligge i. Jeg skal prøve å ikke klage så mye til de rundt meg, men dere vet hvordan det er. Når man har det vondt liker man jo å få litt sympati. Nå skal jeg dusje og legge meg, for i morgen skal vi ha konsert på skolen. God natt og farvel!

Waist

10 kommentarer

waronmymind

18.04.2013 kl.02:50

Uff, god bedring! :)

Emilie-Therese ¢¾

18.04.2013 kl.07:46

Er sykt vondt!

God bedring!

Haha

18.04.2013 kl.08:07

"reagerte på en skikkelig afroamerikansk måte" hahaha, arti!

Ingrid Emmariza

18.04.2013 kl.09:17

Likte spesielt godt negerdama-som-klikka-på-afroamerikansk-måten-delen av historien, hehe;)

Du får ha masse god bedring!!

Linn Therese - Nytt kapittel

18.04.2013 kl.12:54

huff, god bedring !!

Stine

18.04.2013 kl.14:23

Må jo spørre, hvorfor henger du på Grønland? Verste området i Oslo.. Se og lær ;)

Alexandra

18.04.2013 kl.21:41

Hørtes ikke bra ut det der..

For en møkkafyr.. Håper han fikk!

God bedring :D

Robin Elias Bekkevold

19.04.2013 kl.15:29

Stine: altså jeg bor jo her, og ja, er enig der ><

Stine

19.04.2013 kl.16:29

Vet du bor der, syns også dèt er rart. Oslo er en nydelig by, bare ikke akkurat der du bor og henger.. :) Jeg er født og oppvokst i Oslo og kommer aldri til å bosette meg der nede, eller være der i det hele tatt. Det er sånn det har blitt der nede, trist men sant.

Robin Elias Bekkevold

20.04.2013 kl.12:21

Stine: Jeg er en fattig student så jeg har ikke akkurat råd til å flytte på meg ennå, selv om jeg har jævlig lyst :P Har ikke planer om å bo her for alltid xD

Skriv en ny kommentar

hits